Opnieuw veel deelnemers Klazienaveense Avondwandelvierdaagse

_MSL6616WKlazienaveen – De Avondwandelvierdaagse in Klazienaveen is vandaag onder uitstekende weersomstandigheden van start gegaan. Op de 1e dag werden er prachtige routes van 15km, 10km, en 5 km gewandeld.

15km_MSL6501WVoor de 15 km waren er slechts twee liefhebsters, de andere afstanden trokken beduidend meer deelnemers. Van jong tot oud, zelfstandig of met behulp van, het plezier was er niet minder om!
hieronder een paar foto’s. Aanstaande donderdagavond 25 mei is de inhaalavond in het centrum van Klazienaveen.

DUOFIETSERS_MSL6502WDeze duofietsers genoten parallel rijdend aan de wandelroute ook van de heerlijke avond. De upload van meer foto’s is gestart, het kan enige tijd duren voordat alles zichtbaar is.  Hier zijn er meer foto’s te zien. Eventueel zijn deze te downloaden of als afdruk na te bestellen.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!