Nieuwbouw woningen aan Schoorstraat

Schoorstraat_MSL6480webKlazienaveen – Binnenkort worden er voorbereidingen getroffen voor het realiseren van een 3-tal woningen aan de Schoorstraat. Ontwerptekening gemaakt door Bouwkundig Ontwerp- en Adviesburo Berrie Walda uit Zwartemeer.

De bouwplannen vereisen een planontwikkeling in de vorm van het bouwrijp maken van het terrein gelegen aan de Schoorstraat. Hiervoor stelt de gemeenteraad een voorbereidingskrediet beschikbaar van circa 27.000 euro (incl. BTW).
Aan wethouder Jisse Otter is door burgemeester Eric van Oosterhout de machtiging verstrekt om de intentieovereenkomst met de initiatiefnemer te ondertekenen.

De bouwplannen die er liggen zijn zo, dat de drie nieuwe woningen via een nog aan te leggen straat bereikbaar gaan worden. Schoorstraat_MSL6484web

error: De inhoud van deze website is beschermd !!