Eerste Semi Akoestische Open Session bij De Witte Olifant

Witte-Olifant_MSL6478webKlazienaveen – Aanstaande woensdag 17 mei wordt in De Witte Olifant een eerste Semi Akoestische Open Session gehouden. Aanjagers van het muzikale treffen zijn het duo Ilona & Erwin.

Woensdagavond 17 mei wordt onder het genot van een hapje en drankje het eerste akoestische muzikale treffen in De Witte Olifant georganiseerd. Het duo Ilona Smid en Erwin Funke trappen samen met Noah Sipma en Marcel Bakker het open session gebeuren af. Kom gezellig luisteren of beter nog, doe gewoon mee!

Kom meezingen, spelen of gezellig luisteren. Muzikanten, zangers en zangeressen kunnen zich ook vooraf aanmelden via de email of kom gewoon binnenlopen! Iedereen is van harte welkom!open-session

Wat: eerste semi akoestische open session
Waar: De Witte Olifant Klazienaveen
Wanneer: woensdag 17 mei, aanvang 20.00 uur
Entree: gratis

error: De inhoud van deze website is beschermd !!