Nieuw Festival als stimulans voor baanzoeker

Zoo-werkt-2023Emmen/Regio – Een nieuwe baan? Op donderdag 25 mei van 10.00 tot 19.00 uur zijn er ruim 100 verschillende bedrijven op het Stadionplein bij de FC Emmen vertegenwoordigd op het Zoo Werkt ’t Festival.

Daag jezelf uit en zie, hoor, ruik, proef en beleef verschillende branches en bezoek de belevenisstands. Geniet tussendoor van de lekkernijen van de foodtrucks én luister naar muziek van o.a. Erik van Klinken. Kortom; een onvergetelijk festival vol activiteiten!

Jouw (loop)baan ontdekken

Het Zoo Werkt ’t Festival is jouw kans om een kijkje te nemen in de keuken bij andere organisaties. Ga in gesprek met medewerkers óf ervaar het werk zelf met de meest uiteenlopende activiteiten. Maak bijvoorbeeld kennis met de zorg en oefen injecteren in een speciale pop, ontdek de logistiek en neem plaats in een rijsimulator van een vrachtwagen of test je technische inzicht en leg een vloer aan. Het Zoo Werkt ‘t Festival is voor werkzoekenden, werkenden, werkgevers, studenten en vooral voor iedereen die nieuwsgierig is naar ander werk.

Foodtrucks en DJ Booth

Naast het bezoeken van de belevingsstands van de bedrijven, kun je ook dansen bij de DJ, kijken naar de illusionisten van de Brothers of Mystery en genieten van churros, flammkuchen of de lekkerste (vega) barbecue snacks bij de foodtrucks. Kortom, het wordt een groot feest!

Blijf op de hoogte

Volg Zoo Werkt ’t op LinkedIn, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Houdt www.zoowerktt.nl/festival in de gaten voor de laatste informatie. Aanmelden is niet noodzakelijk en de toegang is gratis.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!