Tjoba Beach Toernooi op 23, 24 en 25 juni

Beachcenter-2022Klazienaveen – Het tweede Tjoba Beach Toernooi is dit jaar op 23, 24 en 25 juni. Het gezellige Beachcenter terrein op sportpark De Planeet zal dan ongetwijfeld opnieuw vele deelnemers en belangstellenden aantrekken.

Stel je eens voor: op een heerlijke zomerse dag lekker volleyballen met je vrienden, familie of collega’s met het lauwwarme zand tussen je tenen. Dat kan weer op 23, 24 en 25 juni op het Beachcenter op sportpark De Planeet. Na de succesvolle eerste editie in 2022 staat de organisatie weer te popelen om ook van deze tweede editie een succes te maken. De organisatie bestaat uit Melissa, Frans, Geert, Marloes, Gerrit sr, Gerrit jr, Maartje en Lotte. Samen vormen zij de motor van het evenement.

Bedrijventoernooi

Op vrijdagavond 23 juni is het Beachcenter er voor sportieve bedrijven scholen, straten, instanties en andere organisaties om samen gezellig te beachvolleyballen. Een uitdaging om er samen een sportieve en gezellige avond van te maken met als decor een ondergaande zon.

Scholentoernooi

Voor de sportieve basisschool jeugd staat het Beachcenter op zaterdag 24 juni de hele dag tot hun beschikking. Buurtsportcoaches van de gemeente Emmen zijn ingeschakeld om de kinderen te begeleiden.

Mini’s, A, B, C jeugd en senioren

Ongetwijfeld weten net als het afgelopen jaar veel mini’s, A, B, C jeugd en senioren uit de regio de weg te vinden naar het gezellige Beachcenter op sportpark De Planeet. Inschrijven voor alle groepen is mogelijk via: www.tjoba.nl/beach

error: De inhoud van deze website is beschermd !!