Leuke kinderpaasactiviteiten bij Let’s Plant tijdens 45e Kom in de Kas

Lets-Plant_2023-MSL_0005WKlazienaveen – Let’s Plant is tijdens de 45e ‘Kom in de Kas’ als laatste deelnemer vermeld op de lijst met in totaal 8 bedrijven die op zaterdag 1 en zondag 2 april laten zien wat ook wel Groene Liefde wordt genoemd!

Als laatste vermeld op de route tijdens de 45e editie van Kom in de Kas, tegenover Bloemen Kees, heeft zich de afgelopen jaren kaswinkel Let’s Plant gevestigd. Er zijn bij dit bedrijf naast alle leuke en fleurige bloemen en planten tijdens deze 45e Kom in de Kas bij de kaswinkel ook leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Bij Lets Plant is een soort bloemenbord gemaakt waarin een je of een selfie maakt, of door een ander laat fotograferen. Ook kunnen kinderen naar paaseieren zoeken in het stro.Lets-Plant_2023-MSL_0028W
Het gehele kaswinkelbedrijf straalt één en al vrolijkheid uit met de vele en kleurrijke bloemen en voorjaarsplanten. Leuk voor de paasdagen die in het eerstvolgende weekend zijn. U bent van harte welkom!
De openingstijden zijn zaterdag 1 april (géén 1-aprilgrap!) van 10.00 uur in de ochtend tot 17.00 uur middags. Zondag 2 april zijn de deelnemers geopend vanaf 11.00 u tot 16.00 uur.

Klazienaveense deelnemers aan de 45e Kom in de Kas :

Bloemen Cees
De Langendijk 2
Tuinwinkel

Tarre en Smarre
De Kring 8
Asparagus potplanten

KH Potplanten
De Kring 19
Potplanten

Select Breeding
De Kwakel 30
Rozenveredeling

ACB Agro
De Kwakel 2
Paprika’s

Drenthe Flowers BV
Oude Zwarteweg 41
Hortensia’s

Slingerland- van Buren
De Kwakel 5
Snij-Hortensia’s

Let’s plant
De Langendijk 1
Kaswinkel

error: De inhoud van deze website is beschermd !!