Opening ijsfabriek Antarctica in Klazienaveen

ijsfabriek-antarctica-MSL_7441Klazienaveen – Op het Pollux industrieterrein is sinds kort ijsfabriek Antarctica gevestigd. Tijdens de officiële opening vorige week verrichtte wethouder van de gemeente Emmen, René van der Weide, de opstarthandeling.

De gloednieuwe ijsfabriek biedt werkgelegenheid aan 10 vaste werknemers. In deze ultra moderne fabriek worden maar liefst 56 verschillende soorten ijs op ambachtelijke wijze geproduceerd. De opening wil de directie van ijsfabriek Antarctica niet ongemerkt aan Klazienaveen voorbij laten gaan. Tijdens de wekelijkse markt zaterdag in het centrum van Klazienaveen zal een Iglo worden ingericht waar de nieuwe ijsfabriek de Klazienaveense inwoners graag wil laten kennismaken met het lekkerste ambachtelijke ijs uit Klazienaveen.

De Iglo is tussen 13.00 en 17.00 uur geopend. Op vertoon van het artikel in de Dorpskrant zijn maximaal 4 ijsjes verkrijgbaar. Voor diegenen die de Dorpskrant onverhoopt niet hebben ontvangen of het artikel tijdens het lezen gemist hebben, is een screendump van het hier gepubliceerde artikel op de mobile telefoon ook voldoende. Eet smakelijk!

(Bron: Dorpskrant Klazienaveen)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!