Dorpsraden Erica en Zwartemeer geïnstalleerd

Dorpsraad-Erica-2023Erica/Zwartemeer/Emmen – De installatie van de dorpsraden van Erica en Zwartemeer heeft afgelopen vrijdagmiddag 23 maart plaatsgevonden in het gemeentehuis van Emmen.

Burgemeester Eric van Oosterhout installeerde de dorpsraden van Erica en Zwartmeer in de raadszaal van het gemeentehuis. Tijdens de verkiezingen op 15 maart 2023 kozen de inwoners uit Erica en Zwartemeer de leden van de Dorpsraden voor een periode van vier jaar. De dorpsraden voerden de afgelopen vier jaar projecten uit in hun dorp en hebben volop toekomstplannen. De komende vier jaar gaan zij hiermee aan de slag. Op de bovenste foto:

Dorpsraad Erica

Bovenste rij: Burgemeester Eric van Oosterhout, de heer Hoffkamp, de heer Sijtsma, de heer Regtop
Onderste rij: mevrouw Westerhof-Kuipers, mevrouw Van Boven-van Oenen, de heer Berghuis

 

Dorpsraad Zwartemeer

Op de onderste foto de gekozen dorpsraad van Zwartemeer. (Ontbrekend zijn mevrouw Hemme-Hölscher, de heer Overgaauw en de heer Jansing.)

Dorpsraad-Zwartemeer-2023

Bovenste rij: Burgemeester Eric van Oosterhout, de heer Bos, de heer Van der Haar, de heer Adema, de heer Kroeze-Hassing
Onderste rij: mevrouw Smit, de heer Klein, mevrouw Hoogeveen-Tieck, mevrouw Maatje-Hofman, mevrouw Olijve-Kolmer, de heer Ophof.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!