Informatiebijeenkomst over energietoeslag en prijsplafond door FNV Lokaal Emmen-Coevorden

FNV_Lokaal-1200Regio – FNV Lokaal Emmen-Coevorden organiseert een informatiebijeenkomst over de energietoeslag en het prijsplafond. Ook kan er hulp worden verzorgd met de toeslagaanvraag.

Wist u dat mensen in de provincie Drenthe bijna een kwart van hun inkomen kwijt zijn aan energiekosten? Bij de FNV komen dan ook veel vragen binnen over de energietoeslag en ook over het prijsplafond. Voor wie is de toeslag bedoeld en hoe krijg je die? Hoe werkt dat prijsplafond? Want daar zitten behoorlijk wat haken en ogen aan.

Naast het geven van informatie over de regels en eisen over de toeslag en energieplafond kunnen we ook helpen met de aanvraag van de toeslag. Zowel leden als niet-leden van de FNV zijn van harte welkom!

Wat: informatiebijeenkomst FNV Lokaal Emmen-Coevorden
Wanneer: woensdag 19 april 2023, van 19.30 uur tot 21.30 uur
Waar: Vakbondshuis FNV aan de Bukakkers 12 in Emmen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!