Movementskamp in mei voor jongeren tussen 17 en 27

Movements_2023Emmen/Regio – Na het succes van de Movementskampen in 2022 organiseert Movements Emmen opnieuw een kamp voor jongeren tussen de 17 en de 27 jaar in de meivakantie. Zij kunnen zich dit jaar aanmelden om mee te gaan op een uitdagende trip naar Ameland.

Het Movements kamp wordt jaarlijks georganiseerd voor jongeren die zichzelf tijdens verschillende activiteiten van dit kamp beter willen leren kennen en erachter willen komen wat ze drijft. Tijdens deze dagen is er veel aandacht voor het verkennen van grenzen, samenwerken en contacten leggen en dat allemaal tijdens verschillende actieve bezigheden. Met als doel om een ander perspectief op zichzelf en de toekomst te krijgen en nieuwe energie te geven. Zij worden begeleid door jongerencoaches van Movements.

Volgende editie

De eerst volgende editie vind plaats op 1,2 en 3 mei. Het kamp vertrekt dan per boot naar Ameland. Op Ameland worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het eiland verkennen per fiets, wadlopen, spelopdrachten om jezelf beter te leren kennen én natuurlijk vinden die plaats op mooie locaties, zoals het strand en de duinen.
Na dit kamp kunnen deelnemers zich ook opgeven om mee te trainen voor een wadloop-oversteek. Op 15 juli staat ‘de overtocht’ op het programma waarbij er van de vaste wal naar Ameland wordt gelopen. Hiervoor kunnen jongeren zich apart opgeven.

Informatie

Jongeren kunnen zich aanmelden of meer informatie aanvragen bij de jongerencoaches Suzanne (0682607442) en Albert Pieter (0613321436) of via info@movements-emmen.nl

Movements Emmen

Movements Emmen is onderdeel van Sedna en bedoelt voor jongeren die door middel van activiteiten erachter kunnen komen waar hun grenzen en talenten liggen. Jongeren die liever met deze onderwerpen individueel aan de slag gaan, zijn ook welkom. Hiervoor is meer informatie te vinden op www.movements-emmen.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!