Actuele snelheidsmeldingen verkeer Brugstraat

Brugstraat-snelheidscontroleKlazienaveen – De Brugstraat in Klazienaveen is sinds kort voorzien van een matrixsnelheidswaarschuwingssysteem. Dit op verzoek van de aanwonenden aan de drukke straat vanwege de snelheid van het verkeer.

EOP-Klazienaveen heeft op verzoek van aanwonenden van de Brugstraat in Klazienaveen een matrixwaarschuwingsbord voor de gemeten snelheid geplaatst. Een en ander is in samenwerking met medewerkers van de gemeente Emmen gerealiseerd. De EOP hoopt dat weggebruikers hiermee beter bewust gemaakt worden op hun snelheid en dit na het gegeven waarschuwingssignaal aan gaan passen.
Op de hele Brugstraat en zijstraten geldt een maximum snelheid van 30km/u.

(Foto en info: EOP Klazienaveen)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!