Eervol afscheid van Meindert Danhof als bestuurslid EOP-Klazienaveen

Danhof-en-Robben-afscheidKlazienaveen – Na zich bijna 25 jaar ingezet te hebben als actief bestuurslid, heeft Meindert Danhof eervol afscheid genomen van de EOP-Klazienaveen. Op de foto: terugtredend voorzitter Erwin Robben overhandigd aan Meindert Danhof een bloemetje.

Maandagavond 13 maart hebben de leden en het bestuur van de EOP-Klazienaveen officieel afscheid genomen van dhr. Meindert Danhof. Danhof was bestuurslid van het eerste uur, eerst voor de dorpsraad en wat later de Belangen Vereniging Klazienaveen, wat tegenwoordig onder de naam EOP-Klazienaveen naar buiten treedt. Bijna 25 jaar lang heeft hij de belangen van Klazienaveen vertegenwoordigd.

Zwaarder

Danhof: “Door de jaren heen heb ik altijd met veel plezier zitting gehad in eerst de dorpsraad, en later de Belangen Vereniging Klazienaveen. Tegenwoordig wordt het Erkend Overleg Partner (EOP) genoemd. Echter de bijeenkomsten, die veelal en steeds vaker in de avonduren plaatsvinden, vallen mij steeds zwaarder. Dit heeft mij er toe doen besluiten om mijn bestuursfunctie beschikbaar te stellen zegt Danhof.” Het bestuur van de EOP sprak hun dank uit voor zijn inzet. Uit handen van terugtredend voorzitter Erwin Robben, werd hem een bloemetje en een waardebon overhandigd. De leden en het bestuur wensen hem veel plezier bij het verzilveren hiervan.

Nieuw bestuurslid en voorzitter

Op deze avond is het bestuur gelijk ook weer aangevuld met twee nieuwe bestuursleden. Vanuit het Noorderlicht Be vd Kaap, die tot voorzitter van de EOP-Klazienaveen is benoemd, en vanuit het Kruidenveld, Jan Twickler, die het secretariaat op zich neemt.  Samen met penningmeester Anneke Griemink is daarmee het dagelijks bestuur weer op sterkte. Henk Gangelhof, Hainie Hemme en Erwin Robben vullen als algemeen lid het bestuur aan. Erwin Robben die vanwege persoonlijke redenen zich terug moest trekken als voorzitter, en blijft daarmee nog wel deel uitmaken van het bestuur.

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!