Dani Heijnen en Milan Nijenstein in Skills Talents

Foto-Skills-Talent-FEBRUARI-2023-(002)Klazienaveen – Twee leerlingen van het Esdal College Klazienaveen, Dani Heijnen en Milan Nijenstein, schoten maar net iets tekort tijdens de kwalificatiewedstrijden van de Skills Talents.

Skills Talents zijn teamwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Na een voorronde op eigen school en een kwalificatiewedstrijd kan een team in de nationale finale komen. Dani Heijnen en Milan Nijenstein zijn leerlingen van het Esdal College Klazienaveen en zitten in de 4e klas bwi. Op de locatie Atlantis van het Drenthe College in Emmen vonden de kwalificatiewedstrijden plaats voor de finale van Skills Talents. De opdracht voor Dani en Milan was het maken van een tafel. Helaas kwam het duo net te kort voor een plaats in de landelijke finale.
Met toch een mooie ervaring rijker keerde het duo weer terug naar Klazienaveen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!