Lezing ‘digitale nalatenschap’ bij Facet

digitale-nalatenschap-webEmmen – Facet Emmen centrum organiseert een lezing over de ‘digitale nalatenschap’. De lezing wordt verzorgd door Wim Snippe, vrijwilliger bij de Emmense afdeling van Seniorweb.

We staan er niet altijd bij stil, maar wat laat je online allemaal achter als je er niet meer bent? Denk aan je profiel op Facebook of Instagram en de vakantiefoto’s die je hebt opgeslagen in je Google-account. Wie kan er eigenlijk bij al je wachtwoorden na je overlijden? In de lezing hoor je wat je nu al kunt regelen zodat je nabestaanden weten wat er na je overlijden met je accounts en online identiteit moet gebeuren.

Wanneer: maandag 20 februari, van 19:00 – 20:30 uur
Waar: Facet Emmen centrum (Noorderplein 101)
Kosten: gratis voor leden en niet-leden

Kaarten zijn te verkrijgen op onze website of aan de balie van Facet Emmen centrum.

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!