‘Gluren bij de Buren’: Artiesten vullen huiskamers met muziek

gluren-2023_0490Erica/Regio – Het Huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ zorgde opnieuw voor volle huiskamers met muziekliefhebbers. Ook in onze regio traden er diverse artiesten op in huiselijke sferen en vulden de woonkamers met hun muziek en optredens.

In Nieuw Amsterdam bij Satter! Ft BeanSprout en in een woonkamer aan de Kennedystraat MAC20. Bij de Oude Waterzuivering aan de Zijtak OZ speelden The Old Times Skifflers. Ook in de Rietlanden in een mooie en gezellige woonkamer was er muziek met Lisette Schriever & Friends. In Emmen aan de Julianastraat waren de 2 chaotische zussen Jorien en Hilde. Twee stemmen die feilloos op elkaar aansloten: Zang & Chaos met een muzikale bingo. In Sigrids Garden tenslotte speelde Troubadour Edgar de pannen van dak.

Gluren bij de Buren met o.a.:

Lisette Schriever & Friends
MAC 20
Satter! ft BeanSprout
The old Times Skifflers (De Oude Waterzuivering)
Troubadour Edgar
Zang & Chaos muzikale bingo (2 zusters)

Een foto impressie door Marielle Hensums:

gluren-2023_0482gluren-2023_0465gluren-2023_0424gluren-2023_0410

(Foto’s: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!