Loopgroep Klazienaveen organiseert wekelijks een gezellig ‘sportuurtje’

LUNA-HardloopbaanwebKlazienaveen – De Loopgroep Klazienaveen organiseert op iedere woensdagochtend van 8.45 tot 10.00 uur een heerlijk en gezellig uurtje sporten op sportaccommodatie  “De Luna” op sportpark de Planeet.

Ideaal voor mensen die ’s avonds niet kunnen of na het naar school brengen van de kinderen een uurtje over hebben. De insteek van het uurtje ontspannen sporten is vooral wandelen en hardlopen, maar ook een stukje looptraining ontbreekt niet. Het is zo laagdrempelig dat iedereen, jong en oud, kan meedoen. De training wordt gegeven door de ervaren en gediplomeerde Tom Besselink.

Voor belangstellenden is de eerste maand vrijblijvend en als het je bevalt, word je lid van de Loopgroep Klazienaveen. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Tom Besselink:  06-228 86 045 of via E-mail: ton.wil.besselink@gmail.com of info@loopgroep-klazienaveen.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!