20e Sportgala gemeente Emmen met tal Klazienaveense genomineerden

DrentheLoopfestijn2018_9614WKlazienaveen/Regio – Komende week dinsdag 7 februari 2023 staat in het Atlas theater in Emmen het 20e Sportgala van de gemeente Emmen op het programma. Er staan tal van Klazienaveense sporters op de lijst met genomineerden.

Presentatoren van deze avond zijn Judith Regendorp en Ineke Kemper van RTV Drenthe. De winnaars van de diverse sporttitels worden bekendgemaakt tijdens een avondvullend programma in het Atlas Theater. Op de lijst met genomineerden staan ook tal van Klazienaveense sporters: Irma Wesseling (Sportvrouw), Lieke van de Aa (Sportvrouw), Actief Dames 1 (Sportploeg), Tjoba Dames 1 (Sportploeg), Organisatie Theo Gerth Eindejaarsvolleybaltoernooi (Sportvrijwilliger) en Organisatie Drenthe Loopfestijn (Sportvrijwilliger).
De toegang tot het Sportgala in het Atlas theater is gratis. Het 20e Sportgala begint dinsdagavond 7 februari om 20.00 uur en de zaal van het Atlas Theater is open om 19.00 uur.

(Foto: archief Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!