Nieuw uiterlijk voor Jumbo Klazienaveen

Jumbo-supermarktwebKlazienaveen – Jumbo Klazienaveen verwelkomt op woensdag 15 februari haar klanten met een aantal leuke acties in Klazienaveen aan de Langestraat in een fris, nieuw uiterlijk.

De Jumbo winkel aan de Langestraat 500 in Klazienaveen krijgt een nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s en belegde broodjes. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 28 januari tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 15 februari kunnen inwoners van Klazienaveen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Nog meer vers

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden klaargemaakt in de verskeuken. Zo bereiden Jumbo medewerkers er ter plekke diverse seizoen specialiteiten en pizza’s om thuis af te bakken en zijn er vers belegde broodjes en salades verkrijgbaar. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook zal de verbouwde winkel over een slijterij beschikken en hebben klanten er keuze uit een uitgebreid assortiment van vers gebak en diverse borrelschalen.

Vlot winkelen

Filiaalmanager Ger Scheper vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.435 vierkante meter vloeroppervlakte.” De winkel beschikt straks over 6 speciale self checkout kassa’s waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

Altijd een stapje verder

Mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, Colette Cloosterman-van Eerd, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er trots op dat we dankzij de verbouwing onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”
Tijdens de verbouwing kunnen klanten onder andere terecht bij Aldi, Boni en Lidl die ook aan de Langestraat gevestigd zijn, of PLUS aan de Pastoor Jongeriusstraat te Klazienaveen. De dichtstbijzijnde Jumbo is in winkelcentrum De Rietlanden te Emmen.

Acties

Op woensdag 15 en donderdag 16 februari, krijgen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijk gebakken appeltaart. Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 februari krijgen klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een Jumbo Shopper. Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!