Open Dag op vestigingen Drenthe College

Drenthe-College-2023webEmmen – Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding? Kom dan op woensdag 25 januari naar de Open Dag van Drenthe College. Vooraf aanmelden kan ook!

Belangstellenden zijn tussen 15.00 en 20.30 uur van harte welkom om de schoolgebouwen in Emmen, Assen of Meppel te bezoeken en voorlichtingen van opleidingsrichtingen bij te wonen. Ook volwassenen die zich oriƫnteren op om- of bijscholing zijn van harte welkom. Vooraf registreren voor de Open Dag is mogelijk via drenthecollege.nl/events.

Op de DC-locaties is het mogelijk om sfeer te proeven, de (praktijk)lokalen te bezoeken en in gesprek te gaan met studenten en docenten. Neem ouders/verzorgers of andere gezinsleden gerust mee. Ook kunnen de bezoekers een voorlichting van een opleidingsrichting bijwonen. Aanmelden voor een voorlichtingsronde is niet nodig. Een tijdschema van de verschillende voorlichtingsrondes ontvangen geregistreerde bezoekers via de mail.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op drenthecollege.nl/studiekeuze. Bekijk de virtuele rondleidingen van de DC-locaties, kom in contact met studenten, lees ervaringsverhalen of doe de beroepskeuzetest. Ook is het mogelijk om op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op te nemen met het Infoteam via info@drenthecollege.nl, 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.

(Foto: Iris Sijbom)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!