Toneelvereniging Zwartemeer viert 45-jarig jubileum op gepaste wijze

Toneel-ZWR_45-jaar-MSL_0009webZwartemeer- Toneelvereniging Zwartemeer viert dit jaar hun 45-jarig jubileum. Een echte mijlpaal toch? Maar het wordt wel op een andere wijze gevierd dan normaal het geval zou zijn.

Vanwege de opgelegde beperkingen vanuit de overheid was het twee jaar achtereen niet mogelijk om gezamenlijk toneel in te studeren. Vorig jaar werden de beperkingen opgeheven. En dan zou je toch denken van, Yess! Een spannend blijspel, De Mississippi Roos geschreven door D.J. Eggengoor, nu drie jaar geleden aangekocht en klaar ligt op de plank. Het werd afgestoft en besproken en ingestudeerd. Dapper werd er begonnen, totdat ziekte voor uitval onder de spelersgroep zorgde.

Driemaal uitstel, en dus dit nieuwe seizoen geen ingestudeerd toneelstuk? Het 45-jarig jubileum zonder toneel? Dat kan natuurlijk niet. De spelersgroep ging niet bij de pakken neerzitten en bedacht -voor dit seizoen tenminste- een nieuw concept. Dit jaar komen er bekende artiesten op de planken en worden er sketches opgevoerd met playbacks, met veel vertier, lachen, gieren en brullen. Met sketches zoals ‘Het Staat in de Sterren geschreven’, en met Toneel-ZWR_45-jaar-MSL_0026webMeneer en Mevrouw De Bok, en een ‘Pikante Bedscène’ is het lachen en plezier krijgen gegarandeerd. En dan de opkomst, ehh, neehh, dat verklappen we hier nog niet. Maar wilt u het allemaal meemaken? Dat kan natuurlijk!

Kaarten kosten 7,50 euro p.p. en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en VOL=VOL! Leden en donateurs en jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang. Inbegrepen zijn een kop koffie/thee met een heerlijke plak cake en tussendoor hapjes. In de pauze is er natuurlijk weer een verloting. Ditmaal betreft het een Blinde ToTo. Hiervoor kunt u bij binnenkomst gelijk de loten kopen. De muzikale begeleiding is in handen van Marcel Bos en na afloop is er gelegenheid tot samen borrelen met dans en muziek.

Er zijn twee avonden waarvoor u kaarten kunt reserveren: 
Vrijdag 20 en zaterdag 21 januari dorpshuis de Meerstal Zwartemeer.

Zaal geopend vanaf 19.00 uur, aanvang 20.00 uur

De kaarten zijn alleen in voorverkoop te bestellen bij:

Mieke Wessel   06 – 36 15 73 12

Sienie Walda    06 – 30 45 17 22

Of bij Dorpshuis de Meerstal, tel. (0591) 313 185

Op de grote foto boven van v.l.n.r:
Onderste rij: Jolanda Schepers, Femia Kloppenburg, Sienie Walda
Middelste rij: Linda Jansen, Annie Mensen, Theo Wessel, Trijn Postuma, Michel Jansen
Bovenste rij: Erik Bruns, Mieke Wessel, Joop van Os, Edwin Strijker

(Foto’s: Henk Lambers)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!