Nieuwjaarsconcert door 100-Jarige Muziekvereniging Laus Deo

LausDeo_2018Emmen – Muziekvereniging Laus Deo bestaat dit jaar 100 jaar. En de eerste stap waarmee dat gevierd gaat worden is een Nieuwjaarsconcert. Het kerkgebouw ‘De Schepershof’ in Emmerhout zal hiervoor als decor gaan fungeren.

In 2023 bestaat muziekvereniging Laus Deo 100 jaar! Met dit nieuwjaarsconcert trapt Laus Deo het jubileumjaar af en hopen we u te kunnen begroeten. Zondagmiddag 29 januari 2023 gaat het jubilerende Laus Deo een nieuwjaarsconcert verzorgen in het kerkgebouw ‘De Schepershof’. Tijdens dit optreden worden nummers gespeeld die in het teken van het nieuwe jaar staan. Het belooft een mooie muzikale middag te worden. Laten we gezamenlijk het nieuwe jaar muzikaal inluiden!

Wanneer: 29 januari 2023, aanvang: 14.30 uur
Waar: Kerkgebouw De Schepershof, Het Waal 400, 7823NB Emmen (Emmerhout)

De toegang is gratis. Er bestaat wel de mogelijkheid van het doen van een vrije gift.

(Foto: Laus Deo)

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!