Jongere generatie zet schouders onder 44e Theo Gerth Eindejaars toernooi

TJOBA_eindejaarstoernooiWKlazienaveen – Vijf jongeren, Lotte Peters, Sanne Peters, Maartje Veenstra, Leonie de Jonge en Robbin Peters hebben hun schouders gezet onder 44e Theo Gerth Eindejaarstoernooi. Samen willen ze van het traditionele volleybaltoernooi een succes maken.

Nadat de vorige organisatoren hadden aangegeven te willen stoppen, dreigde het traditionele Klazienaveense Eindejaarstoernooi van het toneel te verdwijnen. Dat zou natuurlijk doodzonde zijn van zo’n fantastisch sportevenement. Enige tijd geleden heeft het vijftal de draad weer opgepakt, hierbij gebruik makend van het bestaande draaiboek. Verschillende vrijwilligers binnen de volleybalvereniging hebben inmiddels toegezegd ook te willen helpen met de organisatie van dit unieke sportevenement.

50 tot 60 teams

Binnen de organisatie heeft iedereen een deel van de organisatie van het traditionele volleybaltoernooi op zich genomen. Het zou fantastisch zijn wanneer zich ook dit jaar weer tussen de 50 en 60 teams aanmelden. Natuurlijk zijn er wel nieuwe ideeën ontstaan, maar deze zijn op deze korte termijn nog niet te realiseren. Gezelligheid tijdens het toernooi staat bij de vijf hoog in het vaandel.
De hoofdsponsor van Tjoba is BBQtime.nl, die ook het Eindejaars toernooi sponsort. Het bedrijf stelt voor de verloting een barbecue ter beschikking. Op 27 en 28 december worden de voorrondes gespeeld en op 30 december is de finale avond.

Inschrijving

Het 44e Theo Gerth Eindejaars toernooi wordt gehouden op 27, 28 en 30 december in sporthal De Zon. Inschrijving is mogelijk tot 10 december via de website www.tjoba.nl.  Inschrijving staat open voor straten, families, vriendengroepen, scholen en bedrijven uit Klazienaveen en omliggende dorpen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!