Opnieuw inzamelingsactie Oekraïne in Klazienaveen

H.Henricuskerk-StellingstraatKlazienaveen – Na het succes van de vorige inzamelingsacties voor Oekraïne, organiseert de Oecumenische werkgroep Klazienaveen opnieuw een actie voor Oekraïne.

De Oecumenische werkgroep Klazienaveen hoopt ook ditmaal vele bijdrages te mogen ontvangen om deze nieuwe, noodzakelijke inzamelingsactie voor Oekraïne tot een succes te kunnen maken. Velen hebben persoonlijk, kerken , scholen, de middenstand van Zuidoost-Drenthe al een stevige bijdrage in één van de vorige inzamelingen gedaan.

Wat heeft de bevolking van Oekraïne nodig?

Medische artikelen, levensmiddelen, dekens, slaapzakken en matrasjes. Ook baby voeding, blikken met voeding, luiers, levensmiddelen in blik, kaarsen, zaklampen, batterijen en hygiënische artikelen, zoals ook de vorige keren. Alles wat nodig is voor de eerste levensbehoefte is welkom, ook warme winterkleding is welkom als het maar nette spullen zijn. De werkgroep zorgt er dan weer voor dat alles zo snel mogelijk op transport naar Oekraïne gaat.

De inzameling zal gehouden worden op donderdag 8 december van 18:00 tot 19:00 uur bij de Henricuskerk aan de Stellingstraat 4 Klazienaveen.

Inlichtingen: A. Bruinewoud 06-447 20 966

Wat:  inzamelingsactie voor Oekraïne
Wanneer:  donderdag 8 december van 18:00 tot 19:00 uur
Waar:  Henricuskerk aan de Stellingstraat 4 Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!