Kerstevent in Emmen met Dwight Dissels

kersteventemmen_dwight-disselsEmmen/Regio – Kerstevent in Emmen met gratis toegang en met als special guest Dwight Dissels, bekend van The Voice of Holland en The Passion in 2017.

Zaterdagavond 17 december wordt er een kerstevent in het centrum van Emmen georganiseerd met gratis toegang en bedoeld voor iedereen. Als special guest treedt deze avond Dwight Dissels op.

Dwight Dissels werd bekend bij het grote publiek tijdens The Voice of Holland en The Passion in 2017. Zijn roots liggen in de gospelmuziek, maar met zijn Nederlandstalige muziek is hij niet meer weg te denken uit de soul & popscene. Met singles als ‘Alles komt goed‘, ‘Echte Nederlander‘ en ‘Altijd mijn kind’ brengt hij Nederlandstalige soul met een duidelijke boodschap. Dwight Dissels, de man met de eeuwige schaterlach wil de luisteraar met zijn warme stem een hoopvolle boodschap brengen waar je blij van wordt! Het belooft mede door de komst van Dwight een groot event te worden.

Na afloop van het event zullen we koffie, thee en chocolademelk schenken. Iedereen is van harte welkom om deze avond met ons mee te vieren. Schroom niet om ook vrienden en familie mee te nemen naar dit event!

Facebook: https://www.facebook.com/kerstinstadskerkemmen
Zie ook:  www.kerstinemmen.nl

Wat: Kerstevent
Wanneer:  Zaterdagavond 17 december, 19:00 uur
Waar:  Marktplein Emmen

(Foto: Dwight Dissels)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!