Punten EnergieKnip vervallen over één maand!

energieknip_2022Regio – Nog maar één maand en dan komen de punten in de EnergieKnip te vervallen! Het is toch jammer als er energie-bespaarboxen overblijven? Emmen geeft energie!

Hebt u al gebruik gemaakt van de EnergieKnip? Controleer in de EnergieKnip-app of de punten zijn toegekend. Neem je telefoon (of tablet) mee naar een bouwmarkt naar keuze en haal je energie-bespaarbox op. Ook nu geldt op=op. De punten kunnen tot 31 december 2022 worden verzilverd.

EnergieKnip

Alle woningeigenaren en huurders in de gemeente ontvingen begin dit jaar een brief met een QR-code om een app te installeren. In de app staan korte vragenlijsten waarmee punten verdiend kunnen worden. Deze punten kun je inwisselen in de bouwmarkt bij jou in de buurt.

Kom je er niet uit?

Kijk op www.energieknip.nl. Energiecoaches die in de bibliotheek zijn kunnen je ook verder helpen.

Kom langs:

Bibliotheek Klazienaveen – woensdag van 13.00 tot 15.00 uur
Bibliotheek Emmen – vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur

Let op:

Ook bij Bouwmarkt Beekdal uit Schoonebeek kun je je punten inwisselen voor een energie-bespaarbox. Dit is een nieuwe deelnemer. Praxis Nijbracht en Praxis Wolfsbergenweg leveren geen energie-bespaarboxen meer.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!