Samen leuke dingen doen met Vrouwen Emancipatie groep Humanitas

humanitas-vrouwengroepRegio – De Vrouwen Emancipatie groep Humanitas  heeft al een redelijk aantal leden en doen samen leuke dingen doen. Er is nog ruimte voor nieuwe leden!

De Vrouwen Emancipatie groep van Humanitas Emmen/Borger-Odoorn krijgt steeds meer ledeen. Steeds meer vrouwen ontdekken deze groep als een plek waar je als vrouwen onder elkaar advies kunt vragen als het thuis of op het werk tegenzit. Of gewoon samen de zinnen verzetten door leuke dingen te doen.

Inmiddels zijn 16 vrouwen lid van de Vrouwen Emancipatie groep in Emmen en Borger-Odoorn. ´We hebben de groep al eens in tweeën moeten splitsen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Want ieder verhaal of elke situatie moet tot zijn recht komen’, stelt Humanitas-coördinator José IJland.

Samen leuke dingen doen

De Humanitas-vrouwen komen elke twee weken op woensdagochtend bij elkaar in het Nivon centrum aan de Van Ravenswaaystraat in Emmen. ‘We hebben maar één doel voor ogen en dat is elkaar te helpen en energie voor de toekomst te geven. Belangrijk is dat alles wat we samen bespreken onder elkaar blijft. Iedereen is welkom en denk voor al niet dat je situatie niet belangrijk genoeg is. We luisteren en oordelen beslist niet. Volgens de Humanitas-coördinator wordt er ook volop gelachen en leuke dingen gedaan. En er komt binnenkort een energiecoach langs, wat zeker nuttig is in deze tijden.

Nieuwsgierig geworden?
Er is nog ruimte voor nieuwe leden!
Kijk op de website voor meer informatie: https://www.humanitas.nl/afdeling/emmen/activiteiten/vrouwen-kontaktgroep/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!