Ook dit jaar de KIKA Wintertrail in het Bargerveen

KIKA_medaille-2022Klazienaveen/Bargerveen – Ook dit jaar wordt de KIKA Wintertrail in het prachtige Bargerveen georganiseerd. Een wandel- en hardloopevenement dat geschikt is voor jong en oud en voor alle niveaus.

Zondag 18 december wordt ook dit jaar, het wandel- en hardloopevenement van het jaar, de Kika Wintertrail in het Bargerveen gehouden. Het wandel- en hardloopevenement, dat geschikt is voor alle niveaus en voor jong tot oud.

Voor iedere deelnemer die finisht van zowel het wandelen en/of het hardlopen ligt een fantastische medaille gereed! Liever de route op eigen gelegenheid of op een andere datumlopen of wandelen? Ook dat is mogelijk! Schrijf je dan in voor de virtuele editie en ontvang de herinnering thuis! Er is een ruime keuze uit de diverse afstanden.

De start is op zondag 18 december en vindt om 09.00 uur plaats van het wandelevenement en de eerste loop van de volgende afstanden: 4 Mijl, 10 Kilometer en de 10 Mijl. Om 13.00 uur zal het hardloopevenement van start gaan met de 10 Mijl en om 13.30 uur start de 4 Mijl en om 14.30 uur is de start van de slotafstand, de 10 kilometer. Topspeaker Harm Noor doet live de verslaggeving en met de uitstekende verzorging, de fraaie ereprijzen zijn alle ingrediënten voor een prachtige sportdag aanwezig. En zoals wellicht bekend gaan de opbrengsten van deze dag naar Stichting KiKa!

Voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor dit fantastische evenement vind je op www.bargerveen.com FlyerBargerVeen-2022

error: De inhoud van deze website is beschermd !!