Toename deelnemersaantal Drents Bridge kampioenschap Paren

Bridgen_2019-webEmmen/Regio – Afgelopen woensdag 9 november vond in Bargeres de eerste zitting plaats van het Drents Bridge kampioenschap Paren. Er werd een stijgend aantal deelnemers Paren verwelkomd.

Er werd in Bargeres gespeeld op drie verschillende niveaus, de Hoofdklasse  met tien paren, de Eerste Klasse  ook met tien paren, en de Tweede Klasse met 8 paren. Er namen dit jaar gelukkig weer meer paren deel dan de voorgaande editie toen we vanwege corona maar in twee klassen speelden met 21 paren. De competitie bestaat uit vijf woensdagavonden.  Op woensdag 8 maart volgend jaar is de laatste zitting. Hierna wordt is bekend wie de kampioenen zijn in het district Drenthe. Jan Derks kijkt als organisator en wedstrijdleider tevreden terug naar een eerste geslaagde zitting.

Hieronder de nummers 1 per poule:

Hoofdklasse (tien paren)
Heren Gert Rietveld uit Assen en Gerard Arling uit Loon met 66,52%

Eerste Klasse (tien paren)
Heren Anne de Jong uit Nieuw Amsterdam en Iebele de Boer uit Emmen met 69,64%

Tweede Klasse (8 paren)
Dames Marieke Geerts uit Hoogeveen en Annie Prakken uit Beilen met 62,22%

Om alle uitslagen te bekijken klikt u op deze link: https://13.bridge.nl/district-uitslagen/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!