Historische avond in Klazienaveen: ‘Klabats! Kwajongensstreken en smokkelaars’

veldwachters-historisch-klazienaveenKlazienaveen – De Stichting Historisch Klazienaveen organiseert op donderdagavond 17 november haar jaarlijkse historische avond. Ditmaal in het Esdal College Klazienaveen.

Update over deze leuke avond

De kaartverkoop voor de Historische avond “Kwajongensstreken en smokkelaars” op donderdag 17 november is in volle gang. Deze kaarten zijn niet alleen online te koop, maar zijn ook af te halen in de Bibliotheek Klazienaveen. Online zijn de kaarten verkrijgbaar via www.historischklazienaveen.nl, Je kunt de kaarten dan eenvoudig bestellen en krijgt direct je kaartje via de mail. Ook via de website van de Bibliotheek zijn de kaarten verkrijgbaar.

Het belooft weer een spectaculaire avond en bovenal gezellige avond vol verrassingen en amusement te worden met mooie luchtige en veelal grappige verhalen over kleine criminaliteit, kwajongensstreken en smokkelaars die zich hebben afgespeeld in Klazienaveen en omgeving. Helaas is de geboekte alternatieve percussieband Klabats opgehouden te bestaan. Hiervoor in de plaats geeft Busscher Drums twee keer een prachtige muzikale show op deze avond.

De toegangskaarten kosten 5 euro per persoon (incl. koffie) en zijn vanaf 1 oktober (12.00 uur) te bestellen via de website www.historischklazienaveen.nl of verkrijgbaar in de bibliotheek van Klazienaveen of via de website van de bibliotheek. Let op: er zijn 250 kaarten beschikbaar!

Wat: Historische avond in Esdal College Klazienaveen
Wanneer: donderdagavond 17 november
Waar: Esdal College Klazienaveen
Kosten: 5 euro per persoon (incl. koffie) vanaf 1 oktober (12.00 uur)

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: De inhoud van deze website is beschermd !!