Kunst in Klazienaveen van start in Noorderbreedte

Astrid-Schuitema-MSL_0169wKlazienaveen – Vandaag, zondagochtend 30 oktober is het dan eindelijk zo ver. Het evenement Kunst in Klazienaveen is eindelijk van start! Van 11.00 tot 17.00 met gratis toegang.

Ben-Schulte-MSL_0164w
Ben Schulte, voorheen hoofd van de katholieke basisschool Zwartemeer bij zijn zelfportret.

Maar liefst 25 kunstenaars hebben zich aangemeld om hun kunstwerken tentoon te stellen. Het is echt de moeite waard om de kunst te bekijken, een grote diversiteit wordt er tentoongesteld zoals onder andere schilderen, houtbewerking, metaalbewerking, keramiek, papier-maché en gedichten. De officiële openingshandeling werd vanochtend vroeg door wethouder Leal van de gemeente Emmen verricht. De organisatie is in handen van kunstschilder Astrid Schuitema.

Kasteleijn-MSL_0167w
Marinus Kasteleijn bij zijn sculpturen.
Diana-Peters-MSL_0190w
Diana Peters, en (onderste foto) haar schoonzus Miranda Ophof, die pas sinds kort begonnen is met het schilderen begonnen,.

Miranda-Ophof-MSL_0193wBen je nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig langs en bekijk de creativiteit van de deelnemers. Vandaag kunt vanaf 11.00 tot 17.00 uur terecht in Wijk en Dienstencentrum De Noorderbreedte. De toegang is gratis!

Op de titelfoto een stralende Astrid Schuitema met haar eigen werk van de Purit.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!