Drenthe College organiseert Open Dag op woensdag 2 november

vlaggen-Drenthe-CollegeRegio – Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding? Kom dan op woensdag 2 november naar de Open Dag van Drenthe College.

Belangstellenden zijn tussen 15.00 en 20.30 uur van harte welkom om de schoolgebouwen in Assen, Emmen of Meppel te bezoeken en voorlichtingen van opleidingsrichtingen bij te wonen. Vooraf aanmelden voor de Open Dag is mogelijk via drenthecollege.nl/events. Er kan gekozen worden voor een locatiebezoek of voorlichting van een (opleidings)richting. Studiekiezers kunnen sfeerproeven en ontdekken welke mbo-opleidingen er allemaal zijn. Neem ouders/verzorgers of andere gezinsleden gerust mee. Studenten en docenten zijn aanwezig en staan bezoekers in de (praktijk)lokalen graag te woord.

Beroepshavo en nieuwe opleidingen

Bij Drenthe College in Meppel en Assen kunnen jongeren de Beroepshavo volgen. Het is mogelijk om naast een mbo-opleiding niveau 4 twee havo-certificaten te halen. Studenten die hiervoor kiezen willen graag meer uitdaging of goed voorbereid naar het hbo.
Tijdens de Open Dag is er ook aandacht voor nieuwe opleidingen. Zo gaan in september 2023 de opleidingen Leidinggevende Keuken en Leidinggevende Bediening niveau 4 bij Drenthe College in Meppel van start. Ook wordt op onze locaties in Assen en Meppel Leidinggevende Team/Afdeling/Project aangeboden. Dit is een éénjarige mbo-opleiding voor mensen die werkzaam zijn binnen een bedrijf of instelling en een leidinggevende functie willen of gaan bekleden.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op drenthecollege.nl/studiekeuze. Bekijk de virtuele rondleidingen van de DC-locaties, kom in contact met studenten, lees ervaringsverhalen of doe de beroepskeuzetest. Ook is het mogelijk om op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur contact op te nemen met het Infoteam via info@drenthecollege.nl, 0800-8812345 (gratis), WhatsApp: 06 30229732 of via de live-chat op drenthecollege.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!