12e Emmer Café Bridgedrive geslaagd

Bridge_2022-2Regio – Zaterdag 24 september was alweer de 12e editie van de Emmer café bridgedrive. Georganiseerd door de Emmer Bridge Vereniging en Bridgeschool Drenthe was het opnieuw een geslaagd evenement.

Aan deze 12e editie van de Emmer café bridgedrive namen 66 paren deel, voornamelijk uit Drenthe en Groningen. Na zeven ronden van vier spellen in de hier vermelde horecabedrijven was de uitslag om 17.15 uur bekend. Het Wapen van Emmen, Twessers, Hotel Boerland, MMeat, de 3 Paardjes, Fletcher Hotel, en de Beren.Bridge-2022-3Bridge_2022-1

Uitslagen

1 Jaap Mulders (uit Borger en lid van EBV) met Mike Reuser (uit Delft)
2 Henk Nijenbanning (uit Dalerveen) en Aukje Nienhuis (uit Emmen)
3 Bob Oosterhuis (uit Emmen en 97 jaar) en Edwin Maes (uit Emmer Compascuum,beide lid van EBV)
De jongste deelnemers waren leuke dames van rond de 30 jaar, de oudste was zoals je ziet 97.

Meer informatie over de uitslagen: Nederlandse Bridge Bond.

De foto’s werden gemaakt door wedstrijdleider Jan Derks

error: De inhoud van deze website is beschermd !!