Aanmelden voor Week van de Mantelzorg

weekvd-mantelzorg-2019Emmen/Regio – In de gemeente Emmen hebben veel inwoners mantelzorgtaken. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor Week van de Mantelzorg die van 7 t/m 12 november gehouden wordt.

Als blijk van waardering voor het werk dat zij doen wordt van maandag 7 t/m zaterdag 12 november 2022 de Week van de Mantelzorg georganiseerd. Inwoners die het afgelopen jaar voor een naaste hebben gezorgd kunnen zich hiervoor aanmelden. De gemeente Emmen organiseert deze week in samenwerking met de Contactpunten Mantelzorg en welzijnsorganisatie Sedna.

Programmaboekje

Tijdens de Week van de Mantelzorg worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de gemeente Emmen. Deze activiteiten variëren van een verwendag, een workshop bonbons maken en een slipcursus tot theatervoorstellingen en gratis toegangskaarten voor FC Emmen en Wildlands. Ook voor jonge mantelzorgers in Emmen zijn er activiteiten zoals een escape room of een bezoek aan een trampolinepark. Al deze activiteiten staan in een programmaboekje. Mantelzorgers die bekend zijn bij de gemeente ontvangen dit boekje per post. Mantelzorgers die het boekje niet hebben ontvangen kunnen het online bekijken op de website van Sedna, www.sednaemmen.nl.

Aanmelden

Vanaf 19 september t/m 24 oktober 2022 kunnen mantelzorgers zich via het formulier op de website van Sedna aanmelden voor de activiteiten. Mantelzorgers die moeite hebben met het digitaal aanmelden, kunnen contact opnemen Thea van Oostrum, telefoon 0591 680 800 (op werkdagen tot 14.00 uur).

(Foto: archief Henk Lambers-2019)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!