Opnieuw inzameling Oekraïne door Oecumenische Werkgroep Klazienaveen

H.Henricuskerk-StellingstraatKlazienaveen – Na de succesvolle inzamelingen de vorige leren en het transport van de ingezamelde spullen naar Oekraïne, houdt de Oecumenische Werkgroep Klazienaveen opnieuw een inzameling op maandag 5 september van 18.00 tot 19.00 uur.

Alles van de laatste inzameling in juni is nu ook op transport naar Oekraïne en daar zijn we heel blij mee. Daarvoor zijn ook al in mei en april transporten geweest en is alles in goede harmonie verlopen en in dankbaarheid aangenomen. Wij willen dan ook iedereen bedanken die dit mede door hun inbreng en inzet dit mogelijk hebben gemaakt. De Oecumenische werkgroep wil dan ook speciaal alle kerken van Klazienaveen, Nieuw Amsterdam, Schoonebeek, de Groen van Prinsterer stichting en Vossebelt Precisie Bewerking benoemen. Ook iedereen bedankt die eigen inbreng en inzameling hadden om dit mee op transport te geven. Zij hebben allen bijgedragen om de actie tot een succes te maken. De stichting en organisatie die het uitdeelt in Oekraïne en de mensen in dat land zijn ons daar zeer dankbaar voor. Goederen die zo hard nodig zijn om het leven in een land van oorlog toch iets dragelijker te maken.

Maar we zijn er nog niet! Er is nog veel te doen en veel nodig en daarom organiseren we maandag 5 september van 18.00 tot 19.00 uur weer een inzameling bij de Henricuskerk aan de Stellingstraat 4 in Klazienaveen. Als iedereen deze datum even wil noteren en misschien al vast goederen verzamelen wat een lange houdbaarheidsdatum heeft. Hieronder vind u de lijst met spullen wat zo allemaal gebruikt kan worden.Producten-lijst

Met vriendelijke groet,
Oecumenische werkgroep Klazienaveen

 

Bij deze nog even een bericht voor het afsluiten van de inzameling, we gaan na de schoolvakantie weer opnieuw inzamelen voor Oekraïne.
Maandag 5 september is er weer een inzameling zoals in de tekst is aan gegeven.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!