Open Dag Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken

Foto-Gezondheidscentrum-2022Klazienaveen – Maak kennis met drieënveertig organisaties tijdens de Open Dag van het Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken in het centrum van Klazienaveen.

Donderdag 8 september a.s. is er van 14.00-17.00 uur een open dag met informatie markt bij het Welzijn- en Gezondheidscentrum de Blokken in Klazienaveen. Deze middag wordt georganiseerd door Dokter Schoonmaakorganisatie, Welzijngroep Sedna, website de Gebiedswijzer en door het WGC de Blokken. Zowel binnen als buiten kunt u kennismaken met ruim 43 organisaties op gebied van welzijn en gezondheid. Er zijn kinderactiviteiten en er is ook wat lekkers voor hun. Voor info kijk op de website van de bredeschool of op de website van de gebiedswijzer.

Week van lezen en schrijven

Omdat het de week van lezen en schrijven is, is er een taalambassadeur aanwezig om iets vertellen over hoe het is om moeite te hebben met lezen en schrijven en waar je hulp kunt krijgen. Deze lezing is om 14.30 en 15.30 uur. Tevens is er een letter speurtocht. Bij de kramen hangen letters en die maken samen een zin. Onder alle goede antwoorden worden 3 cadeau ‘s verloot.
Iedereen is van harte welkom op deze leuke en gezellige middag! Voor bezoekers is er gratis koffie en thee met iets lekkers erbij.

Wat: Open Dag
Wanneer: donderdag 8 september 14.00 – 17.00 uur
Waar:
Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken
Van Echtenskanaal Noordzijde 161
7891 AJ Klazienaveen
Website: https://www.wgcdeblokken.nl/