Open Dag Muziekhuis Hidding

archief Black Lake MSL 2016Klazienaveen – Muziekhuis Hidding houdt op zondag 18 september een Open Dag. Iedereen is van harte welkom. Het Muziekhuis Hidding is gevestigd aan  de Doorndistel 37.

Zondag 18 september houdt Muziekhuis Hidding een open dag van 10.00 tot 16.30 uur. Alle leraren zijn aanwezig om informatie te geven over de muzieklessen. Voor liefhebbers bestaat er de mogelijkheid om de diverse muziekinstrumenten te bespelen.

De medewerkers van Muziekschool Hidding geven individuele lessen op de volgende instrumenten: gitaar, basgitaar, keyboard, piano, accordeon, dwarsfluit, drums, dj/producerlessen, algemene muzikale vorming en zanglessen. De lessen worden gegeven voor jong en oud.

Wat: Open Dag
Wanneer: zondag 18 september van 10.00 tot 16.30 uur
Waar:
Doorndistel 37
7891 WV Klazienaveen
Website: https://www.muziekhuishidding.nl/