Gloednieuwe show Theaterkoor Ericarré in Atlas Theater

Ericarre Erica/Emmen – Good Vibes met Theaterkoor Ericarré! Het Theaterkoor Ericarré maakt zich op voor een gloednieuwe show waarmee ze op 15 & 16 september a.s. op de planken van het Atlas Theater staat!

Good Vibes in the City belooft een spetterende muziekshow te worden vol zang, dans en vermakelijke sketches binnen het decor van New York City. Het 35-koppige koor heeft al heel wat voorstellingen op haar naam staan in de afgelopen bijna 25 jaar, opgevoerd in verschillende theaters in de regio. Ericarré is een hechte en actieve club die van elk optreden iets unieks weet te maken met een divers muziekgenre van popklassiekers tot nieuwe muziek.

In 2019 stond Ericarré ook al in het Atlas met de eerste Good Vibes Show. Twee keer de grote zaal uitverkocht, dat succes smaakte naar meer! Maar, een nieuwe show zou nogal wat voeten in aarde hebben. Drie keer werd de show geannuleerd in de Corona-periode. Van samen repeteren kon geen sprake meer zijn, toch was Ericarré innovatief. Er werd een speciaal muzieksysteem aangeschaft waarmee individueel vanuit huis ‘samen’ gezongen kon worden, met goed geluid en zonder vertraging. Een uitkomst, want hierdoor konden de voorbereidingen voor de oh zo gewenste show toch doorgaan.

Afgelopen voorjaar was daar dan eindelijk een nieuwe datum en in mei kon de kaartverkoop van start gaan. Alle zeilen zijn in de afgelopen maanden bijgezet. Repeteren, de hele zomer door op een bijzondere locatie in een kas van Drenthe Growers op Erica waar een self made podium op theaterformaat staat! Onder leiding van dirigent Erik Luikens wordt, compleet met een band en met medewerking van Kim’s Fame School uit Emmen, een energieke, swingende show neergezet waarbij het publiek automatisch zal meedoen.

Denk pop, denk rock, denk disco en dance! Nummers als ‘Don’t stop me now’ van Queen, ‘I’m still standing’ van Elton John, ‘Without you’ van Avicii, het jazzy ‘New York’ van Sinatra en ‘Stayin’Alive’ van de Bee Gees zijn slechts een paar toppers uit de show die zorgen voor heel veel Good Vibes.Ericarre--Good-Vibes

Wil je erbij zijn? Kaarten zijn te bestellen via www.atlastheater.nl | première donderdagavond 15 september | vrijdagavondshow 16 september (laatste kaarten). Kijk voor meer info op www.ericarre.nl

error: De inhoud van deze website is beschermd !!