Verlenging inschrijving ‘Kunst in Klazienaveen’

Astrid-Schuitema_2021Klazienaveen – Organisatie van ‘Kunst in Klazienaveen’ verlengt de inschrijfperiode  i.v.m. de vakantieperiode. Eind oktober wordt het evenement gehouden.

Zondag 30 oktober 2022 gaat het evenement ‘Kunst in Klazienaveen’ plaatsvinden van 11.00 tot 17.00 uur. Er zijn intussen al een redelijk aantal kunstenaars die zich aangemeld hebben. Diverse soorten kunstwerken en stijlen zullen op die dag worden tentoongesteld. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Ben jij ook creatief bezig en wil je dat aan andere mensen laten zien? Meld je dan nu ook aan! Vanwege de vakantieperiode heeft de organisatie besloten om de inschrijftermijn met 10 dagen te verlengen. (Amateur-)kunstenaars kunnen zich nog aanmelden tot en met dinsdag 30 augustus 2022.

Belangstelling? Meld je aan en kijk voor meer informatie op http://www.astridschuitema.nl/Evenement-Kunst-in-Klazienaveen/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!