Bekende blogster ‘Elke Blogt’ plaatst weggeefkastje

elke-blogt-2Klazienaveen – Er zijn mensen onder ons die het financieel niet zo breed meer hebben. De bekende blogster ‘Elke Blogt’ heeft daarom een kastje geplaatst waar hygiënische producten naast gehaald, ook gebracht kunnen worden.

Vanaf vandaag vrijdag 12 augustus kun je bij Elke, wonend aan de Meridiaan 13 in Klazienaveen, de nodige hygiënische producten komen halen of brengen. De inmiddels bekende blogster ‘Elke Blogt’ verteld dat ze ertoe is aangezet om mensen die in een krappe financiële situatie zijn beland, dit kastje te beginnen. Elke-Blogt-1De blogger heeft haar netwerk ingeschakeld om het, door haar zelf opgeknapte weggeefkastje, goed te kunnen vullen en hoopt dat de mensen die het kunnen gebruiken, er ook gebruik van gaan maken.

Geweldig

Elke: “Dankzij de vele donaties, bonnen en producten heb ik het weggeefkastje voor de eerste maanden kunnen vullen.” Echt geweldig” zegt Elke en vervolgt: “En dan wordt er weleens gezegd dat sociale media nep is, nou niet dus!” Spulletjes die je kunt vinden, en natuurlijk ook kunt brengen naar het weggeefkastje zijn o.a.:
Hygiëneproductenzoals maandverband, tampons, zeep, shampoo, deo, tandpasta en tandenborstels. Of houdbaar voedsel als pasta, rijst, ingeblikt groente, maar ook tegoedbonnen waarmee producten gekocht kunnen worden zijn welkom. Bestel je bij Bol.com? Maak dan eens gebruik van deze link . Mede door de commissiegelden die bij de transacties horen, kan Elke zorgen dat het weggeefkastje gevuld blijft.elke-blogt-3

Mocht je het leuk vinden om een beetje op de hoogte te blijven van de activiteiten van Elke? Hier vind je de Facebookpagina weggeefkastje of van Elke Blogt. Hier worden door haar allerlei leuke uitjes en weetjes bekendgemaakt.