Zaterdag 20 augustus American Day bij MC Outsiders

MC-Outsiders-2018_1779W Klazienaveen-Noord – Ook dit jaar is er weer de bekende American Day bij MC Outsiders in Klazienaveen -Noord. De bekende motorclub, gevestigd in Klazienaveen-Noord,  zet op zaterdag 20 augustus hun deuren opnieuw wagenwijd open voor belangstellenden.

Hebt u altijd al een blik achter de schermen willen nemen bij een motorclub? MC Outsiders in Klazienaveen-Noord presenteren op zaterdag 250 augustus een keur aan Amerikaanse auto’s en motoren met deelnemers uit heel Nederland. Maar ook zullen er ongetwijfeld weer deelnemers afkomstig uit omringende landen, zoals Duitsland en België aanwezig zijn. Uit alle tentoongestelde auto’s en motoren wordt in de loop van de dag de mooiste motor en American Car gekozen. MC-Outsiders-2018_1784WDit alles in een heel gezellige, huiselijke sfeer!

MC-Outsiders-2018_1836WOok de kinderen en de inwendige mens worden niet vergeten: Kids Fun!, ‘Hot Food, Cold Drinks, American Cars and Lots of Bikes.  En natuurlijk is er weer Life Music te beleven. Dit alles is in en rondom het clubhuis aan het Scholtenskanaal oz. 7 in Klazienaveen-Noord.

Iedereen is welkom! Ruime parkeervoorziening is voorhanden en de route naar het clubhuis wordt aangegeven met borden.

Wat: American Day
Wanneer: zaterdag 20 augustus
Waar:
MC Outsiders
Scholtenskanaal oz. 7
7889 VA Klazienaveen-Noord
E-mail: outsiders-mc@ziggo.nl