Twee dagen achtereen ‘Line Dance Day’ in Klazienaveen

LineDanceDay-2022-2Klazienaveen – Een heel weekend lang verkeert Buurtgebouw De Dobbe in Klazienaveen in de geluiden van de Line Dance Day Klazienaveen. Twee dagen achtereen countrymuziek en de beentjes van de vloer.

In het weekend van 9 en 10 september staat er op het gebied countrymuziek en line dancing flink wat op het programma. Gedurende twee dagen achtereen is het weer met de beentjes van de vloer en genieten van de muziek.LineDanceDay-2022-1
Een grote feesttent bij Buurtgebouw De Dobbe gelegen aan de Dordsedijk 404 in Klazienaveen, is op zaterdag 10-09-2022 t/m zondag 11-09-2022 ingericht met een prachtige dansvloer en een evenzo mooi podium. Op zaterdag 10 september is er 12 uur achtereen non-stop Catalan met DJ en op zondag 11 september Line Dance Day met live muziek van BeeHive & DJ.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en de link naar de voorverkoop vindt u hier.

Waar:
Buurtgebouw De Dobbe
Dordsedijk 404
7891 NL Klazienaveen

Facebook: Line Dance Day Klazienaveen

(Foto’s: eigen foto’s)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!