Zomerstop voor herenteams Bedrocks

Beide teams met Gertjan DSC04574008Regio/Emmen – Zondagmiddag 3 juli speelden beiden Bedrocks herenteam hun laatste competitie wedstrijd voor de zomerstop tegen elkaar op een zonnig Meerdijk. De wedstrijd werd geopend door pupil van de wedstrijd Mick de Vries die de bal keurig in de handschoen van H1 catcher Robin Brandjes gooide.pupil van de wedstrijd Mick de Vries DSC03780001

Team 1 versus team 2

De teamanduiding Heren 2 dekt al lang niet meer de lading aangezien dit team inmiddels ook wordt “bemand” door twee damesElles Veltman DSC04317002 te weten Elles Veltman (tweede honk), Bich Dihn Scheidsrechter DSC03865003en Bich Dihn. Dihn was weliswaar geblesseerd maar gaf als scheidrechter uitstekend leiding aan de wedstrijd. In de eerste inning werd het 1-1. Het eerste team had zichtbaar moeite met H2-Pitcher Davey Paulussen die maar liefst zeven slagmannen met een strike out naar de dug-out stuurde. Toch wist het eerste team gestaag uit te lopen en boekte het een 13-2 overwinning. Paco van DalenDSC03948007U21 speler Paco van Dalen boekte als invaller zijn eerste honkslag bij het eerste team en ontving net als Mick de Vries een door de spelers gesigneerde bal. Kilian Alderlieste DSC03899005Beste slagman was Kilian Alderlieste met uit drie slagbeurten twee honkslagen en een “inside the park homerun”.

Batboy

Bedrocks Batboy Gertjan Stolte werd na afloop door beide teams in het zonnetje gezet en van een nieuw Bedrocks shirt voorzien. Begin juni veroverde Gertjan tijdens de Special Olympics Nationale Spelen in Twente maar liefst twee medailles. Gertjan Stolte met de medaillesDSC04585009Gertjan, speler van Tafeltennisclub “TTC-Decokay Emmen” toonde trots de met het enkelspel gewonnen zilveren medaille en de gouden medaille die hij in het dubbelspel wist te veroveren.

Zomerstop

De eerstvolgende heren wedstrijd na de zomerstop staat gepland voor 21 augustus. De jeugdteams, U12, U15 en U21 (Cubs/Bedrocks spelen zaterdag 16 juli nog waarna ook voor hun de zomerstop begint.

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!