Festerica strikt Queen Must Go On als hoofdact!

festerica_1Regio/Erica – De organisatie van het festival Festerica uit Erica heeft de line-up voor de komende editie bekend gemaakt. Publiekstrekker is de Queen-coverband Queen Must Go On.

Winnaar The Tribute – Battle of the Bands

De Queen-coverband Queen Must Go On werden in het voorjaar tot winnaar gekroond van het SBS-programma The Tribute – Battle of the Bands. Het jaarlijkse festival voor opkomende rockbands maakt zich voor het eerst sinds de Corona-uitbraak op voor een live-editie. Op zaterdag 10 september is het weer mogelijk om vanaf 14:00 uur bands uit de regio te bewonderen, afgewisseld door bekendere namen. Op het podium staan onder andere de swingende Rock ’n Roll band Young Memphis, 4 of a Kind met muziek van AC/DC en Guns N’ Roses en Bluesgoeroe Ralph de Jongh. Daarnaast zijn er verschillende optredens op het gebied van taal en theater te zien.

Kaartverkoop

In september vorig jaar luidde de organisatie nog de noodklok en ging het 80 uur onafgebroken plaatjes draaien in een glazen huis om de toekomst van het festival te kunnen garanderen. De actie
was een succes, want het festival wist met de actie maar liefst 10.000 euro op te halen. De kaartverkoop voor dit jaar is reeds op 1 juni van start gegaan. Tickets kosten 12,50 euro in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.festerica.nl.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!