Bedrocks U15 coach Erik Vos met eindstand 18-5 dik tevreden

Spelmoment U15 DSC0961607Emmen – Zaterdag 11 juni was voor de Bedrocks aspiranten, nu Under 15 genoemd, de return thuis tegen Caribe uit Groningen. Het Bedrocks U15- team is een combinatieteam tezamen met een aantal spelers van Cubs Hardenberg.

1 Catcher Jasper Vos (L) DSC0986601
Catcher Jasper Vos (L)

De uitwedstrijd was gewonnen met 3 – 13 voor de Bedrocks, maar zeker in de jeugdcompetitie geeft dit geen zekerheid tot resultaat. De startende pitcher, Jeffrey Koster moest nog in de wedstrijd komen bij de eerste Caribe slagman, en gaf vier wijd weg, maar zette daarna wel drie Groningers aan de kant met drie slag! Helaas voor de Bedrocks kon de honkloper wel scoren. Gelukkig konden de Bedrocks er gelijk 11 punten tegenover zetten door tweehonkslagen van catcher Jasper Vos en Jeffrey Koster, een aantal keer met vier wijd op de honken, en veel gestolen honken.

2 Pitcher Annabelle Roben DSC0992402
Pitcher Annabelle Roben

Caribe deed wat terug met een tweehonkslag waar uiteindelijk ook een punt uit voortkwam, maar na een vier wijd herpakte Koster zich weer en gooide drie slagmensen uit met drie slag. De Bedrocks wisten gelijkmakend na een honkslag van Annabelle Robben en weer een tweehokslag van Jeffrey Koster drie punten binnen te halen. In de volgende inning mocht de, van de pupillen (U12) overgekomen Annabelle Robben, het pitchen overnemen van Jeffrey Koster, en ze deed precies waar ze goed in is, slagballen gooien!

Ondanks het feit dat ze drie punten moest toestaan heeft ze de wedstrijd uitgegooid en mochten de Bedrocks nog een keer aan slag en is er nog een punt gescoord. Met de 18-5 eindstand toonde Emmer coach Erik Vos zich dik tevreden.

3 Pupillen Bedrocks (12) DSC0922703
Bedrocks pupillen U12

Pupillen

De Emmer pupillen (U12) boekten deze zaterdagmorgen op de Meerdijk een 6-3 overwinning op The Pioneers uit Assen.

Heren 2

Het tweede Bedrocks seniorenteam behaalde in Hardenberg hun eerste overwinning van dit seizoen door de Cubs met 11-10 te kloppen.

(Foto’s: Bert Springer)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!