Fable & Fantasy op 18 en 19 juni

FableandFantasy_8894WKlazienaveen/Emmen – Dit jaar vindt Fable & Fantasy plaats op 18 en 19 juni in het Rensenpark te Emmen. Tijdens Fable & Fantasy waan je je in een andere wereld, de wereld van de fantasie.

Fable & Fantasy, de plaats waar je twee dagen achtereen kan genieten, jezelf kan zijn en je je kan laten verwonderen. De één komt in een prachtig kostuum, de ander komt in zijn gewone kleding. Het mag allemaal. Het Rensenpark wordt omgetoverd tot een fantasiewereld waar je sprookjesfiguren tegen kunt komen, je terug kunt gaan naar de middeleeuwen, of een kijkje kunt nemen in de wereld van de Steampunk. Er is voor ieder wat wils en iedere fantasy/cosplay stijl is welkom!

Deze twee dagen zijn er diverse leuke kraampjes te vinden op onze fair, van prachtige jurken tot elfenhuisjes en van heerlijke medewijn tot fantasie boeken en handgemaakte producten. Daarnaast kan je genieten van een divers muzikaal aanbod, zoals toffe bands, maar ook prachtige harpmuziek. Maar ook komen er veel leuke acts, zoals steltlopers, muzikale trollen, Greenthingz of Jinky’s MikMak in haar Verhalenjurk. Of je kan meedoen aan diverse workshops of een kijkje nemen in het Role Play Game cafe, om kennis te maken met, of zelfs deel te nemen aan de spellentafels.

Kortom, er is op 18 en 19 juni genoeg te beleven tijdens Fable & Fantasy 2022. Houd de website www.fableandfantasy.nl in de gaten voor het laatste nieuws! Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!