Avondwandelvierdaagse (foto’s) Dag 4

AW4D_2022_MSL9351WKlazienaveen – De avondwandelvierdaagse werd vandaag, donderdag 2 juni de 4e dag, traditioneel afgesloten in het centrum van Klazienaveen. Er werd gewandeld over de 10 en 5 km.

Dag 4 van de avondwandelvierdaagse met opnieuw een hoog aantal deelnemers. Het was uitstekend wandelweer en de stemming zat er prima in, getuige de vele lachende, en vrolijke gezichten onder de vele deelnemers van heel jong tot een (-klein beetje-) ouder…. traditioneel met drumbands en een caravaan met speciale oude auto’s met eindexamenkandidaten.AW4D_2022_MSL9357W

Omdat het helaas onmogelijk is om alle gemaakte foto’s hier te laten zien, hebben wij ze ook nu weer geüpload naar onze Oypo website. Helaas, het kan niet gratis i.v.m. serveronkosten van derden. Maar de gemaakte foto’s van deze dag kunt u desondanks wel gratis bekijken. Maar ze zijn eventueel ook te downloaden (tegen een kleine vergoeding) en of als afdruk na te bestellen. De directe link naar onze Oypo website vindt u door hier te klikken.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!