Swingin’ Groningen na 3 jaar terug in een nieuw jasje!

Swingin'-Groningen-1Groningen – Swingin’ Groningen is weer terug op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni in de binnenstad van Groningen. Dit gratis toegankelijke muziekfestival is uniek in Nederland, waar het publiek wordt getrakteerd op crossovers van jazz, funk, soul en groove.

Muziekliefhebbers kunnen 2 dagen lang genieten van verrassende optredens door de hele binnenstad met een spetterende line-up van zowel bekende artiesten als aanstormend talent. Of het nu gaat om funk, groove en soul, jazz en cross-over: het komt allemaal terug in het programma. Ontdek op Swingin’ Groningen getalenteerde bands uit binnen- en buitenland die nog niet eerder in Groningen of Nederland hebben opgetreden.Swingin'-Groningen-2

Swingin’ Groningen in een nieuw jasje

Omdat dit weer de eerste editie is na de coronaperiode, hebben we Swingin’ Groningen in een nieuw jasje gestoken. Nieuw logo, vernieuwde huisstijl, nieuwe website! Op onze vernieuwde website swingingroningen.nl kun je ook dit jaar weer alles vinden over het programma, achtergronden, foto’s, bio’s en filmpjes. Volg Swingin’ Groningen ook op de socials.

Podia

Het festival wordt groter dan ooit met podia door de hele binnenstad: Waagplein (main stage), Poeleplein, Gedempte Zuiderdiep, VRIJDAG (St. Jansstraat) en het Market Hotel (Grote Markt). Artiesten o.a.:
Tollak and Wild Blu, Jam de la Creme, Robert Jay Band, Christin Neddens, Bruut!, PCC Big Band ft. Suzan Veneman, Pale Blue Dot, Jazz Coast Collective, Nikki Buzz, DJ Hummingbird, Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) & Maarten Hogenhuis en vele anderen.

Partners:

De Stichting ‘Swingin’ Groningen wordt gesteund door overheden, fondsen en bedrijven. Dit jaar verwelkomen wij met trots een aantal nieuwe partners. Zonder al deze partijen is het niet mogelijk om het prachtige festival jaarlijks te organiseren.

Noteer 17 en 18 juni alvast in de agenda en nodig alle muziekliefhebbers uit voor een topweekend in de binnenstad! Binnenkort meer op onze site en op de sociale media.

Website:        swingingroningen.nl
Facebook:     facebook.com/swingingroningen
Instagram:   instagram.com/swingingroningen/

error: De inhoud van deze website is beschermd !!