Avondwandelvierdaagse (foto’s) Dag 3

AW4D_2022_MSL9315WKlazienaveen – Het is woensdag 1 juni 2022. En vanavond is het dag 3 van de avondwandelvierdaagse. En opnieuw werd er gewandeld over 15, 10 en 5 km.

Dag 3 van de avondwandelvierdaagse met opnieuw een hoog aantal deelnemers. AW4D_2022_MSL9222WHet weer was afwisselend, van zwaar bewolkt met een koude westenwind en een buitje tot een heerlijk zonnetje. Omdat het helaas onmogelijk is om alle gemaakte foto’s hier te laten zien, hebben wij ze ook nu weer geĆ¼pload naar onze Oypo website.

Helaas, het kan niet gratis i.v.m. serveronkosten van derden. Maar de gemaakte foto’s van deze dag kunt u desondanks wel gratis bekijken. Maar ze zijn eventueel ook te downloaden (tegen een kleine vergoeding) en of als afdruk na te bestellen. De directe link naar onze Oypo website vindt u door hier te klikken.