Avondwandelvierdaagse (foto’s) Dag 2

AW4D-2022_MSL9111130WKlazienaveen – Vandaag dinsdag 31 mei 2022, werd de tweede dag verlopen van de avondwandelvierdaagse. Er werd gewandeld over 15, 10 en 5 km.

Na een onderbreking van twee jaar, kan er eindelijk weer gewandeld worden in groepsverband. Deze kans wordt in Klazienaveen dan ook met beide handen aangegrepen. gezien het hoge aantal deelnemers. Ook heel veel papa’s liepen er mee. I.v.m. met het mogelijk dreigende onweer dat later op de avond mogelijk was, werden de routes op deze tweede dag iets ingekort. Omdat het helaas onmogelijk is om alle gemaakte foto’s hier te laten zien, hebben wij ze geüpload naar onze Oypo website.

De gemaakte foto’s (nabij het centrum van Klazienaveen) van dag 2 kunt u hier bekijken, eventueel downloaden en of foto’s nabestellen. Directe link naar onze Oypo website.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!