Inzameling Oecumenische Werkgroep voor Oekraïne

H.Henricuskerk-StellingstraatKlazienaveen – De Oecumenische Werkgroep Klazienaveen organiseert op dinsdag 14 juni opnieuw een inzameling voor Oekraïne.

De artikelen kunnen tussen 18.00 en 19.00 uur worden ingeleverd bij de RK Kerk. Naast voedsel, dat minimaal een week houdbaar is, kunnen ook medicijnen en drogisterij artikelen worden ingeleverd. Ook overige artikelen als blikopeners, lucifers, tenten, slaapzakken en zaklampen zijn welkom. Voor getraumatiseerde kinderen is het erg belangrijk dat ze hun ding kwijt kunnen op papier en de vrijwilligers ze op deze manier toch liefde en aandacht kunnen geven. Daarom verzameld de Oecumenische Werkgroep ook knutselspullen, tekenspelletjes, kleurboeken, tekenpapier en speelgoed waar ze mee kunnen spelen.

Wanneer: dinsdag 14 juni tussen 18.00 en 19.00 uur

Waar:
RK Kerk
Stellingstraat Zuidzijde 4
7891 JA Klazienaveen

error: De inhoud van deze website is beschermd !!